Saturday, November 14, 2009

assalammualaikum,selamat pagi

hye hye hye..aku tgh high.

aku skang stress gile..ya allah..
pnat gampang gamping gampung la..
exam ni mmg suck habes..
ni aku jap je la ni..sj je,sbb ade request drpd mmbr aku soh update blog yg x seberape ni..
xde bende lagi mau diceritakan..
aku hari2 exam ni bgn pagi gile..
tdo pkol 5 6 pagi,bgn pkol 7 lbeh..
abes pnat nye
tapi,yg sdehnye,,,aku study satu ape pon x masok..
bile dlm dewan,blank kpale otak..syaiton betol..
ade la tu yg x kene.
mate aku serious bengkak,x ckop tido..
arini paper last..costing..haram btol.

esok pagi grak blk manjung..
x sabar rasenye jumpe fmily aku..
oh MANJUNG,tggu aku ye..
huhuhuhu
ha,skang ni kan ..aku x tau la nape aku rase byk gile org pelik2..
sblum ni aku perasan jugak,tp x la sebanyak ini..
aku tnk mention ape2 dlm ni..takot ade yg terase..
kang bertambah dosa aku yg tersedia byk ni..
kpd org tu,yg tibe2 buzz hp aku,kate nk knal...
haaaa,pdn muke,aku kerek,call die tros..
lmbt jugak nk angkat..nasib baik angkt phone..
bile aku tnye 'sape?',(dgn nada jantan)ahahha..pstu die ckp name die ****..
ahahhaa,wattaaaaaaaa...
aku dh 3 hari beturut2 mkn Mchicken.muke pon berubah petak cm bntuk ayam tu..
ahahhaa
pkol 2.15 jpgi darah aku msti berderau pnye,msok dewan exam..
sblom tu msti kne byk kali kentut..baru lega sket.ahahaha..
pkol 5.15 abes..kalo rase2 xnk tgk paper tu,kuar awal la..
kalo x lepas jugak paper ni,jumpe di sem 7 la jwbnye
ish,bengap ayor btoi la(kate org peghok)
hurm..dh la...smpai sini aje..
nk study dulu..
kalian doakan aku berjaya.
selamat tinggal..


3 comments:

  1. chill .. :) relax la babe, ahahha .. weh kenal tak sape nie?


    http://nixonixon.blogspot.com/

    ReplyDelete

Followers